Ongekend maatwerk: Fourth Element Argonaut 2.0

Fourth Element is bekend om zijn de gedegen onderkleding. Een paar jaar geleden besloot Fourth Element om ook een eigen droogpak op de markt te brengen. Daarbij hebben zij zich goed georiënteerd op wat de markt al te bieden had en waar de kansen voor optimalisatie en verbetering lagen. Zo heeft Fourth Element de kennis die er al was rondom productie van droogpakken weten te combineren met hun kenmerkende innovatieve aanpak. Uit dit proces is het Argonaut droogpak ontstaan.

De Argonaut heeft nu een opvolger gekregen: de Argonaut 2.0. Opnieuw een droogpak dat perfect past binnen de Fourth Element lijn van innovatieve duikkleding. Het Argonaut 2.0 droogpak is zo ontworpen dat het meer bewegingsvrijheid geeft. Het droogpak is door een unieke combinatie van materialen uiterst flexibel en licht, maar ook sterk en duurzaam. Tevens heeft het droogpak een zeer goede pasvorm. Deze pasvorm wordt nog verder bevorderd door de manier waarop het droogpak aangemeten wordt. Fourth Element heeft hier voor een unieke (en prijswinnende) tool ontwikkeld: BIOMAP®.

Maatwerk Fourth Element droogpak

BIOMAP® is een 3D-tool waarmee het droogpak op maat ingemeten en vervolgens geproduceerd wordt. De BIOMAP-tool bestaat uit een voetplaat en een tablet in een standaard. Met de tablet worden er twee foto’s gemaakt van de duiker staande op de voetplaat in J2 Baselayer onderkleding van Fourth Element. Eén foto frontaal en één foto en-silhouette. Na opname van lengte en gewicht volgen er nog keuzes voor bijvoorbeeld schoenen en ventielen (Apeks of SI-Tech). De foto’s en gekozen opties gaan naar de fabriek en de Argonaut 2.0 wordt op maat geproduceerd.

De Argonaut 2.0 is verkrijgbaar in drie uitvoeringen, waarbij gekozen kan worden uit verschillende combinaties van materialen. Zo zijn de gewenste flexibiliteit en benodigde stevigheid goed af te stemmen op de soort duiken.

Standaard wordt de Argonaut 2.0 geleverd met latex seals, maar tegen een meerprijs kun je ook kiezen voor neopreen seals of het Antares siliconen seal-systeem. Het droogpak is uitgerust met twee pockets, maar ook hierin is maatwerk mogelijk. Ook is het mogelijk om een P-valve te monteren. De Argonaut 2.0 is leverbaar als herenmodel en als damesmodel.Het unieke BIOMAP®-productieproces betekent wel dat de Argonaut 2.0 een relatief lange levertijd heeft (12 weken tegen gemiddeld 8 weken bij droogpakken van andere merken). Maar het is de moeite van het wachten waard: de Argonaut 2.0 is uniek in zijn soort. Door het maatwerk heeft het droogpak een ongekend gebruikerscomfort.

Wij leveren aan:

√   Beroepsduikers;
√   Veiligheid regio’s;
√   Brandweer;
√   Zakelijke markt;
√   Particulier.

Wij staan voor:

√   Kwaliteit;
√   Eerlijk advies;
√   Afspraak is afspraak;
√   Vakkundige reparaties.

Wij leveren o.a.:

√   Gehele Bare collectie;
√   Maatwerk duikpakken;
√   Duikpak aanpassingen;
√   Onderkleding van o.a. Bare, Fourth Element en Tecline;
√   Zowel neopreen als trilaminaat;
√   Droogpakschoenen, sokken, seals en valves.

Wij repareren:

√   Beschadigingen, gaten en scheuren;
√   Pols en nekseals;
√   Repareren en vervangen van ritsen.
√   Zowel bij neopreen als trilaminaat duikpakken;
√   Bare garantie werkzaamheden;
√   
Zowel neopreen als trilaminaat;

z35W7z4v9z8w